Friday 11 July 2014

de voorbeschouwing eredivisie bekende

Nieuwe trainer Marco van Basten heeft zich bewezen als een openbaring zijn zo veel als hij was op het sinds de overname van de Nederlandse nationale ploeg van het veld af. Geplukt van een obscure jeugd coachende rol bij Ajax, waar hij hield zijn hoofd naar beneden en had lage verantwoordelijkheden als Dick Advocaat stoppen na Euro 2004, heeft van Basten maakte deze nieuwe look Nederlandse team zijn eigen.

Weg met de oude en in de nieuwe lijkt van Basten de filosofie dus terwijl de voorbeschouwing eredivisie bekende favorieten zoals Clarence Seedorf en Patrick Kluivert zijn gegeven de chop, een aantal van de beste spelers van de Nederlandse Eredivisie te bieden heeft zijn gekomen in de plaats van ze. Deze vorm gewaarschuwd verschillende Eredivisie clubs maar weinigen waren bereid om de gok te nemen op een speler die in de hoogste vlucht onbewezen was.

SC Heerenveen waren bereid om een gok te nemen op de 20-jarige en ze hem gekocht voor een nominale vergoeding. Er waren vraagtekens opknoping over Huntelaar aan het begin van het seizoen 2004/05. Hij was goed genoeg om de stap naar de Eredivisie te maken? Na alles wat hij maar had een uitstraling voor PSV en negen substituut optredens voor De Graafschap en verzuimde te scoren in die verschijningen. Het team tonen waar teamgeest en saamhorigheid, in tegenstelling tot de inconsistente squads van het verleden en in de kwalificatie behaalden 32 punten, de hoogste van alle Europese zijde.

Holland eindigde vijf punten voorbeschouwing eredivisie op de top van hun groep die ook bogey kant Tsjechiƫ en Roemeniƫ, die beiden ze twee keer te verslaan. Verrassend is het enige land dat ze niet verslaan was Macedoniƫ wie ze trok met twee keer.

No comments:

Post a Comment