Saturday 24 August 2013

SMS Lån är kortfristiga lån

SMS Lån är kända som ett snabbt och enkelt sätt att få tillgång till akut kontanter. Men vet du att dina rättigheter och ärenden som låntagaren av en kortsiktig förskott?  sms lån Det är viktigt att du utbilda dig själv och förstå din gård arbetsuppgifter som låntagare innan du slutför något lån.
Det verkar bli fler och fler berättelser om människor som trakasseras av dåliga långivare för pengarna. Var noga med vilka långivare du väljer att låna från. Det är en enorm skillnad mellan lagliga pengar insamling och stalking av en långivare.

SMS Lån är kortfristiga lån som tillåter individer att sms lån tills deras nästa lön dag. Låntagaren förbinder sig att betala tillbaka det belopp lånat, i sin helhet, jämte ränta när deras nästa lön kommer i banken. Återbetalningar debiteras från låntagarna kontot vid avtalad tidpunkt.

Vilken uppgifter kommer att krävas av SMS: Lan erbjuder institutioner?

Sms Lan låneinstitut kräver grundläggande sakkunnig och personlig information från alla sina sökande. Denna information samlas in med hjälp av de ansökningsblanketter som inkluderar områden såsom:

1. Ett. Fullständigt namn på den sökande

2. Senaste kontoutdrag
Tre. Senaste telefonräkning
4. Senaste betal-stub
Fem. Sökanden mest aktuell och giltig bostäder adress
6. En ogiltigförklaras check
7. En kopia av det sociala skyddsnätet kortet
8. Sökanden nuvarande anställningsform
9. En kopia av den sökande staten utfärdat ID
10. Sökanden juridiska bankkonto

Dessa finansiella institutioner har effektiviserat sina rutiner för att ingå bearbetning av lånen inom några timmar från mottagandet av kopia av ansökan från sökanden. I själva verket gör dessa finansiella institut inte ens de sökande om att tillhandahålla avancerade bevis som de reda på information om dem genom sitt eget nätverk av byråer. För mer information om SMS Lån enkelt logga in på spotlaan.se/sms-lan/.

No comments:

Post a Comment